ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Mimar Sinan Ortaokulu

Ock

Okulumuz 5. sınıf öğrencilerine Trafik Eğitim Parkında teori ve uygulamalı trafik eğitimi verildi.

Ock

Enerji üretmek kadar enerjiyi tasarruflu kullanmakta önemlidir. Enerji kaynaklarının israf edilmeden yerinde ve verimli kullanılması için ve bu bilincin yaygınlaşması adına her yıl ocak ayının 2. haftası "Enerji Tasarrufu Haftası" olarak kutlanır.

Ara

Tepebaşı Kaymakamımız Sadettin YÜCEL ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet FAİDECİ okulumuzu ziyaret ettiler. Okul ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Ara

Okulumuzun Rehber Öğretmeni Kadir CEYHAN tarafından 5.ve 6. sınıf öğrencilerimize "Sınır Koyma" ile ilgili çalışma yapıldı.

Kas

Okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı yapıldı. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Atamızı saygıyla ve özlemle anıyoruz.

Ekm

Okulumuzda 19.10.2023 tarihinde yapılan deneme sınavı sonucunda 5,6,7,ve 8. sınıflarda ilk 3'e giren öğrencilerimize Başarı Belgesi verildi. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ekm

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100.Yılı coşkuyla kutlandı.Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 26/10/2023 tarihinde saat 11:00'de Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Ekm

Codeweek Haftası Cumhuriyetin 100.yılında Mimar Sinan Ortaokulu öğrencilerimizle birlikte kodlama çalışması yapılmaktadır.

Ekm

Kod Haftası bu yıl 7-22 Ekim 2023 olarak belirlenmiştir. Okulumuzda Kod Haftası için pano hazırlanmıştır.  Kod haftasına yönelik olarak Bilişim Teknolojileri dersinde blok tabanlı kodlamaya yönelik uygulamalara yer verilecektir.

Ekm

Okulumuzun ilk idareci ve öğretmenleri,holding üst düzey yöneticileri, emekli general ve askerler,emekli il emniyet müdürü ve polisler ile birçok iş kolunda başarılara imza atmış mezunlarımız okulumuzda buluştular.Onları ağırlamak okulumuz için büyük bir onur.

Eyl

Okulumuz voleybol sahası zemin çizgileri ve zemin boyaları yenilendi.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı ilköğretim haftası kutlama programı yapıldı. Programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.